USD EUR GBP CAD AUD CNY DKK
Denmark
 
Indkøbskurv::  0 Vogn - 0.00 DKK

Privacy Notice

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores kunder; denne politik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personlige oplysninger

Oplysninger, vi indsamler
Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personoplysninger
e-mail-adresse
leveringsadresse
faktureringsadresse
telefonnummer

Brug dine personlige data
Personoplysninger afgivet på denne hjemmeside vil blive brugt til de formål, der er specificeret i denne fortrolighedspolitik eller i relevante dele af hjemmesiden. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til:
Giv vores tjenester
Fejlfinding vores customers'problems
Saml feedbacks at forbedre vores tjenester
Tilskynde til sikker handel og håndhæve vores politikker
Gøre andre ting for vores kunder, som beskrevet, når vi indsamler oplysningerne. Vi vil ikke bruge personlige oplysninger til noget andet end identificeret i denne Privacy Policy eller som på anden måde er identificeret ved eller før tidspunktet for indsamlingen andet formål.

Andre Oplysninger:
Ud over de oplysninger, rimeligt nødvendige til de formål identificeret andetsteds i denne fortrolighedspolitik, kan vi videregive oplysninger om dig i det omfang, vi er forpligtet til at gøre det ved lov;
I forbindelse med en retslig procedure eller potentielle retssager; For at etablere, motion eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at give oplysninger til andre med henblik på bekæmpelse af svig og reducere kreditrisikoen). Bortset fra bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik, vil vi ikke give dine oplysninger til tredjemand.

Sikkerheden omkring opbevaring af dine personlige data?
Vi vil tage rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige oplysninger. Selvfølgelig, dataoverførsel via internettet er i sagens natur usikre, og vi kan ikke garantere sikkerheden af ​​data, der sendes over internettet.
Hvis du har registreret på vores hjemmeside og har haft et brugernavn og en adgangskode ved hånden, bør du holde disse oplysninger fortrolige.

Politiske Ændringer
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer

Opdatering af oplysninger
Lad os vide, hvis de personlige oplysninger, som vi har om dig skal korrigeres eller opdateres.

Kontakt os
Hvis du er bekymret for vores indsamling og brug af dine personlige data eller har spørgsmål om os eller vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os.
Tilbage